Filtreaza dupa close

Afiseaza

Afiseaza

Categorii

Categorii

Pret

Pret

  • 177,00 lei - 477,00 lei

Marca

Marca

Am gasit 11 produse.

Afisam1-11 din 11 produse

Filtre active

Difuzor Ultrasonic cu Lampa Led SOiL

Pret 189,90 lei

SOiL Difuzor Aromoterapie Ultrasonic cu Lampă Multicoloră Led 3 in 1

Difuzor Ultrasonic și Umidificator cu Lampă Multicoloră Led
200ml

Difuzorul SOiL folosește unde ultrasonice de înaltă frecvență (1,7MHz) pentru a vaporiza instantaneu apa amestecată cu uleiuri esențiale, într-un abur răcoros, fin, umed și aromatic. Difuzorul SOiL are un consum foarte scăzut de energie electrică și este total silențios fiind potrivit pentru incinte SPA, casă, dormitor dar și biroul tău. Pentru un plus de stare de bine, difuzorul are funcție de lampă multicoloră cu led.

Difuzor nebulizator ONA by Ekobo - alb

Pret 449,00 lei

Nebulizatorul ONA de la EKOBO eliberează molecule de aromă prin nebulizare, păstrând astfel toate proprietățile uleiurilor esențiale și menține aerul sănătoas fără microbi și germeni. Are baza de lemn, include o pompă de aer silențioasă, un recipient de sticlă și regulator de putere. Se folosește cu ulei esențial pur.

Difuzor nebulizator ONA - galben

Pret 449,00 lei

Nebulizatorul ONA de la EKOBO eliberează molecule de aromă prin nebulizare, păstrând astfel toate proprietățile uleiurilor esențiale și menține aerul sănătoas fără microbi și germeni. Are baza de lemn, include o pompă de aer silențioasă, un recipient de sticlă și regulator de putere. Se folosește cu ulei esențial pur.

Difuzor nebulizator ONA - negru

Pret 449,00 lei

Nebulizatorul ONA de la EKOBO eliberează molecule de aromă prin nebulizare, păstrând astfel toate proprietățile uleiurilor esențiale și menține aerul sănătoas fără microbi și germeni. Are baza de lemn, include o pompă de aer silențioasă, un recipient de sticlă și regulator de putere. Se folosește cu una-două lingurițe de ulei esențial pur.

Difuzor nebulizator Neolia

Pret 477,00 lei

Neolia este un nebulizator puternic, care permite difuzarea uleiurilor esențiale pure direct din sticlă. Funcționează cu majoritatea sticluțelor, este programabil, foarte practic și datorită tehnologiei sale, păstrează proprietățile uleiurilor esențiale difuzate. Este un nebulizator ideal pentru suprafețe mari, astfel micro picăturile de ulei esențial pur sunt distribuite în încăperi de până la 100mp.

Difuzor ultra-nebulizator Lilia

Pret 350,00 lei

Lilia este un nebulizator portabil. Datorită tehnologiei sale de ultra nebulizare, Lilia este primul difuzor nomad de pe piață, care dispersează uleiuri esențiale în atmosferă sub formă de stropi extrem de fini. Astfel, moleculele de ulei esențial rămân suspendate în aer ore întregi pentru a elibera beneficii naturale pe o perioadă lungă de timp. Lilia este un nebulizator care difuzează uleiuri esențiale pure direct din sticluța de 5 ml, 10 ml sau 15 ml. Datorită acumulatorului său, îl poți lua cu tine oriunde ai nevoie de el.

Difuzor cu ultrasunete Milia

Pret 177,00 lei

Difuzorul cu ultrasunete Milia USB a fost conceput în special pentru copii, având o utilizare simplă, amprentă mică, o carcasă rezistentă la șocuri și un decor personalizabil în funcție de preferințele celor mici.

Difuzorul este livrat cu decorul standard (grilă perforată) la care puteți achiziționa opțional șase decorațiuni diferite: Zoo, Cosmos, Girly, Carrousel, Love și un decor Neutru (reutilizabil) pe care copiii pot desena și colora tot ce-și imaginează.

Pe lângă faptul că este un difuzor eficient, umidifică aerul ambiant și poate îndeplini rolul lămpii de veghe datorită culorilor și luminii sale blande.

Difuzor cu ultrasunete Stella

Pret 319,00 lei

Un difuzor care combină originalitatea, inovația, calitatea și materialele nobile, inspirat din bolta infinită a cerului înstelat.
Capacul său elegant din ceramică permite o iluminare magică, ca o constelație, care asociată cu vaporii parfumați ai uleiurilor esențiale pure, te va purta în minunata lume a aromaterapiei.
Uleiurile esențiale sunt eliberate în aer, fără a fi încălzite, astfel fiindu-le păstrate toate proprietățile. Este echipat cu un sistem automat de oprire și două moduri de difuzare.

Difuzor ultrasunete pentru aromaterapie cu bluetooth Musilia

Pret 269,00 lei

Musilia combină beneficiile aromaterapiei cu cele ale muzicii într-un singur dispozitiv.
Cu ajutorul tehnologiei Bluetooth, oferă un moment real de relaxare, prin difuzarea uleiurilor esențiale pe muzică în variații subtile de lumină.
Uleiurile esențiale sunt eliberate în aer, fără a fi încălzite, astfel fiindu-le păstrate toate proprietățile. Echipat cu un sistem automat de oprire și două moduri de difuzare, posibilitatea de oprire/pornire a luminii si a bluetooth-ului, se va potrivi în orice cameră din casă și pe gustul fiecărei persoane.
Alege să te bucuri de aromaterapie ascultând muzică ambientală, povești alături de copii sau un ghid de meditație.
Este un cadou ideal pentru cei dragi.

Difuzor nebulizator Naxos

Pret 339,00 lei

Difuzorul NAXOS este combinația perfectă dintre estetică și eficiență. Cunoscut pentru efectul său aromatic, igienizarea și purificarea aerului, este de asemenea popular pentru sticla sa frumoasă, lucrată manual, evidențiată printr-o bază din ceramică și iluminată cu LED. Liniile sale inovatoare aduc un suflu de modernitate acestui sistem de difuzare cunoscut și recunoscut de iubitorii de aromaterapie. Cu o eficiență inegalabilă, Naxos funcționează pe principiul nebulizării la rece, care permite difuzarea uleiurilor esențiale, păstrându-i în același timp toate proprietățile terapeutice. Acest difuzor este, fără îndoială, de referință pentru lumea aromaterapiei. Cireașa de pe tort este sticla artizanală iluminată de un led de culoare albastră.

Caracteristici:

  • Sticlă artizanală. Model clasic (se potrivește în apartament, birou, sală de așteptare …). Baza ceramică cu talpă anti-alunecare. Nebulizator standard: sticlă suflată. Metodă de difuzie prin nebulizare la rece. Putere: ajustabilă în funcție de volumul camerei. Iluminare LED Capac de sticlă protecție împotriva prafului, împotriva stropirii, difuzie fină. Difuzează alternativ 2 min ON si 1 min OFF. Oprirea automată după 2 ore de difuzare.

Difuzor pentru aromaterapie cu ultrasunete Ocelia

Pret 192,00 lei

În difuzorul Ocelia uleiurile esențiale sunt diluate în apă, iar cu ajutorul tehnologiei cu ultrasunete, aparatul emite un vapor subtil de apă cu uleiuri esențiale care umidifică aerul în timp ce difuzează uleiurile esențiale într-un mod luxuriant.
Difuzorul Ocelia combină beneficile aromaterapiei cu variații subtile de lumină. Uleiurile esențiale sunt eliberate în aer, fără a fi încălzite, astfel fiindu-le păstrate toate proprietatiile. Echipat cu un sistem automat de oprire și două moduri de difuzare, se va încadra în orice cameră din casă.

Este un difuzor ușor de utilizat și potrivit pentru uz zilnic, ideal pentru novicii în aromaterapie. Ocelia este o alegere potrivită pentru cei care își doresc să descopere lumea uleiurilor esențiale cu un difuzor de bază, simplu și practic.