Filtreaza dupa close

Categorii

Categorii

Pret

Pret

  • 65,00 lei - 252,00 lei

Marca

Marca

Am gasit 10 produse.

Afisam1-10 din 10 produse

Filtre active

PANTOTHENIC ACID (B5) 550MG 50CPS, SOLGAR

Pret 108,00 lei

Acidul pantotenic este necesar pentru funcționarea normală a glandei suprarenale, este implicat în formarea anumitor hormoni și substanțe ce acționează în reglarea nervoasă. Este de asemenea esențial pentru formarea acizilor grași, iar ca și coenzimă, participă la utilizarea riboflavinei și la eliberarea de energie din carbohidrați, grăsimi și proteine.

THERMOGENIC COMPLEX 60CPS, SOLGAR

Pret 219,00 lei

O formulă inovatoare pe bază de multi-nutrienți și extracte din plante ce contribuie la controlul greutății și la arderea grăsimilor. Svetol®, cea mai importantă substanță din Complexul Termogenic, este un produs patentat cu ingredientul activ Acid clorogenic (polifenol), derivat dintr-o varietate specială de cafea verde fără cafeină.

Glucosamine Hyaluronic Acid Chondroitin MSM 60cps, SOLGAR

Pret 258,00 lei

Atât glucozamina cât și condroitina reprezintă surse ale elementelor structurale esențiale denumite glucozaminoglicani, necesare pentru sănătatea cartilajelor, asigurarea mobilității, a potențialului de mișcare, a flexibilității, cât și pentru reducerea tensiunii din încheieturi, provocate ocazional de exerciții sau activitate fizică.

MSM (metilsulfonilmetanul) reprezintă o sursă naturală, biodisponibilă de sulf, un mineral important ce contribuie la menținerea unui nivel sănătos de colagen, cât și la sănătatea cartilajelor încheieturilor și la mobilitatea acestora. MSM acționează în mod sinergic pentru a spori beneficiile glucozaminei și condroitinei. Această formulă asigură de asemenea și acid hialuronic.