Filtreaza dupa close

Afiseaza

Afiseaza

Categorii

Categorii

Pret

Pret

  • 65,00 lei - 252,00 lei

Marca

Marca

Am gasit 10 produse.

Afisam1-10 din 10 produse

Filtre active

PANTOTHENIC ACID (B5) 550MG 50CPS, SOLGAR

Pret normal 108,00 lei -5% Pret 102,60 lei

Acidul pantotenic este necesar pentru funcționarea normală a glandei suprarenale, este implicat în formarea anumitor hormoni și substanțe ce acționează în reglarea nervoasă. Este de asemenea esențial pentru formarea acizilor grași, iar ca și coenzimă, participă la utilizarea riboflavinei și la eliberarea de energie din carbohidrați, grăsimi și proteine.

Magneziu chelat 100mg 100cps,SOLGAR

Pret normal 111,00 lei -5% Pret 105,45 lei

Magneziul reprezintă un co-factor în peste 300 de procese enzimatice din organismul uman. Cel puțin jumătate din magneziul corpului se află în oase, în timp ce restul se regăsește în celulele roșii, mușchi și alte țesuturi moi. 

THERMOGENIC COMPLEX 60CPS, SOLGAR

Pret normal 219,00 lei -5% Pret 208,05 lei

O formulă inovatoare pe bază de multi-nutrienți și extracte din plante ce contribuie la controlul greutății și la arderea grăsimilor. Svetol®, cea mai importantă substanță din Complexul Termogenic, este un produs patentat cu ingredientul activ Acid clorogenic (polifenol), derivat dintr-o varietate specială de cafea verde fără cafeină.

Glucosamine Hyaluronic Acid Chondroitin MSM 60cps, SOLGAR

Pret normal 258,00 lei -5% Pret 245,10 lei

Atât glucozamina cât și condroitina reprezintă surse ale elementelor structurale esențiale denumite glucozaminoglicani, necesare pentru sănătatea cartilajelor, asigurarea mobilității, a potențialului de mișcare, a flexibilității, cât și pentru reducerea tensiunii din încheieturi, provocate ocazional de exerciții sau activitate fizică.

MSM (metilsulfonilmetanul) reprezintă o sursă naturală, biodisponibilă de sulf, un mineral important ce contribuie la menținerea unui nivel sănătos de colagen, cât și la sănătatea cartilajelor încheieturilor și la mobilitatea acestora. MSM acționează în mod sinergic pentru a spori beneficiile glucozaminei și condroitinei. Această formulă asigură de asemenea și acid hialuronic.

CLA Tonalin® 1300mg 60cps, SOLGAR

Pret normal 223,00 lei -5% Pret 211,85 lei

CLA Tonalin® provenit din ulei natural de șofrănel și de semințe este un supliment alimentar ce poate contribui la reducerea grăsimii acumulate la nivel subcutanat și la controlul greutății, acționând în mod pozitiv în sensul menținerii țesutului muscular.

Cupru chelat 2.5mg 100cps, SOLGAR

Pret 73,00 lei

Cuprul se regăsește în toate țesuturile organismului. Contribuie la formarea hemoglobinei și a celulelor roșii prin facilitarea absorbției fierului și asistă la conversia unui aminoacid în pigmentul închis ce colorează părul și pielea.