Calciu Magneziu Citrat 50cps, SOLGAR

73,00 lei
Fara TVA
Solgar

Magneziul reprezintă un co-factor în peste 300 de procese enzimatice din organismul uman.
Cel puțin jumătate din magneziul corpului se află în oase, în timp ce restul se regăsește în celulele roșii, mușchi și alte țesuturi moi.
Magneziul, împreună cu calciul, este implicat în numeroase funcții, cum ar fi contractarea musculară și funcționarea nervilor.

Cantitate
Stoc epuizat
  Politica de securitate

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

  Politica de livrare

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

  Politica de returnare

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

De asemenea, este foarte important în ceea ce privește sănătatea inimii, producerea energiei și funcționarea sistemului digestiv.

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, 1 tableta pe zi, preferabil în timpul mesei, sau conform recomandărilor medicului sau farmacistului.

O (1) tabletă asigură: Magneziu (sub formă de citrat) 200mg, calciu (sub formă de citrat), agent de încărcare (celuloză microcristalină), agenti de glazurare (hidroxipropilmetilceluloza, glicerină), agenți antiaglomeranți (dioxid de siliciu și acid stearic și stearat de magneziu de origine vegetală), gumă de celuloză, cοlorant (dioxid de titan).

 O (1) tabletă conține: calciu (sub formă de citrat), magneziu (sub formă de oxid, citrat), agent de încărcare (celuloză microcristalină), agenti de glazurare (hidroxipropilmetilceluloza, glicerină), agenți antiaglomeranți (dioxid de siliciu și acid stearic și stearat de magneziu de origine vegetală), gumă de celuloză, cοlorant (dioxid de titan).

Nu conține zahăr, sare, drojdie, grâu, soia, gluten, produse lactate, conservanți, arome sau coloranți artificiali.

Produsul poate fi consumat de vegani.

Ambalaj: 50 tablete

Comentarii (1)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.