Simulator de zbor - Fii pilot de avion pentru o ora, la mansa unui B737-800 New Generation

600,00 lei
Fara TVA

 • Termen de valabilitate 12 luni
 • Poti schimba gratuit experienta timp de 90 de zile
 • Banii inapoi garantat timp de 30 de zile
 • Voucher electronic gratuit si personalizabil
Tipul de experienta
Cantitate
In stoc
  Politica de securitate

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

  Politica de livrare

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

  Politica de returnare

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

Simulator de zbor - experimenteaza pilotajul la mansa unui avion B737-800 New Generation de 62000 kg, sa admiri si sa experimentezi o decolare/aterizare pe un aeroport de pe o plaja insorita sau intre munti inzapeziti? Vrei sa simti adrenalina unui caz special (cedare de motor/incendiu/furtuna )? Incearca acest cadou pentru el si il vei face visator si recunoscator, cel putin pentru cateva zile.

Fie ca visul tau este sa devii pilot, esti pasionat de zbor sau vrei sa iti depasesti frica de avion, experienta intr-un simulator de zbor este 100% autentica.

Te așteapta un cockpit de avion scara 1:1 de Boeing 737-800 New Generation (una dintre aeronavele cele mai des intalnite pe zborurile europene – face parte din flotele TAROM, Ryanair, Blue Air, etc). Simulatorul respecta in fiecare detaliu arhitectura avionului si veti regasi absolut toate butoanele, butonsele, indicatoarele, luminitele. Practic este un avion care zboara, dar nu se ridica de la sol. Este exact simulatorul la care sunt trimisi pilotii comerciali, o data la 6 luni, pentru a fi testati.

Pe durata unei ore, vei fi la mansa avionului, alaturi de Alex sau Andrei, piloti cu foarte multe ore de zbor la activ – care au zburat inclusiv pentru compania nationala – si experimentezi toate etapele unui zbor, dar si problemele care pot sa apara la 10 mii de metri altitudine (incendiu la un motor, cedare a unui motor, furtuna, etc).

Ai la dispozitie mai multe rute Cluj-Napoca – Bucuresti, Bucuresti – Viena, Viena - Innsbruck, iar privelistile sunt 100% exacte, purtandu-te printre nori si munti. Dupa ce vei alege ruta va incepe pregatirea de decolare. Aceasta presupune setarea parametrilor de zbor, pornirea motoarelor, apoi verificarea finala cu double check (din partea ambilor piloti), cererea permisiunii de decolare si decolarea in sine. Aeroporturile sunt reproduse pana la cel mai mic detaliu (se vad inclusiv panourile publicitare), dar si ruta strabatută. Vei vedea exact ce vede si un pasager sau un pilot pe o cursa reala.

Avionul se duce la altitudinea dorita, se activeaza pilotul automat, apoi se pot experimenta situatii exceptionale aparute in timpul zborului. Urmeaza pregatirea de coborare și coborarea, cu respectarea ad litteram a tuturor procedurilor. Apoi aterizarea și taxi-ul catre poziția finala de parcare. Experienta este senzationala, mai ales ca vei auzi toate zgomotele pe care le face o aeronava in diferite momente ale zborului. Si vei intelege cu aceasta ocazie ce reprezinta sunetele pe care le auzi ca pasager, in cabina.

Experinta este una plina de adrenalina, pe care iti vei dori sa o retraiești! Pentru alte idei de cadouri, te invitam sa vizitezi si alte pagini!

Detaliile experientei:

 • O ora intr-un simulator cu un pilot experimentat
 • Pregatire pentru decolare
 • Zbor pe o ruta aleasa de tine
 • Probleme aparute la bord-ul aeronavei (incendiu la motor, furtuna, etc)
 • Pregatire pentru coborare
 • Locatie: Bucuresti, JetAv
 • Experienta valabila pentru o persoana
 • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou
 • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

 • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoana.
 • Varsta minima: 7 ani.
 • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans la numarul de telefon 0729089880 ).
Comentarii (1)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.