Difuzor nebulizator ONA - galben

449,00 lei
Fara TVA
Aromateria

Nebulizatorul ONA de la EKOBO eliberează molecule de aromă prin nebulizare, păstrând astfel toate proprietățile uleiurilor esențiale și menține aerul sănătoas fără microbi și germeni. Are baza de lemn, include o pompă de aer silențioasă, un recipient de sticlă și regulator de putere. Se folosește cu ulei esențial pur.

Cantitate
In stoc
  Politica de securitate

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

  Politica de livrare

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

  Politica de returnare

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

 Credem în natural și în simplitate, cu toții. Câți dintre noi, însă, folosim materiale naturale? Câți dintre noi spunem NU! plasticului? Vrem să ducem aromaterapia la un alt nivel. Un nivel mult mai curat, natural, non-toxic, prietenos cu noi și cu planeta. Acest nivel superior presupune nebulizatoarele care nu doar că sunt din materiale 100% naturale, dar ne și livrează uleiurile esențiale nealterate de apă sau ultrasunete. Și mai presupune ceva: îndemnul să cumperi doar cât ai nevoie! Aromaterapia se poate practica și fără multe accesorii. Deschizi sticla, simți aroma, zâmbești și preiei controlul. Ceri un masaj. Aplici uleiul diluat la încheieturi. Îti faci un inhalator personal (ia-l pe cel de aluminiu și refolosește-l). Ulterior, dacă devine o dorință și o prioritate, cumperi un nebulizator. Folosește-ți uleiurile fără să te simți dependent de accesorii. Dacă alegi, totuși să cumperi un aparat care să-ți încânte toate simțurile, Ona by Ekobo este cea mai inspirată alegere, atât pentru tine, cât și pentru mediul înconjurător!

Ekobo este un brand pionier în eco-design.

“Întotdeauna am crezut că alegerea materialelor naturale și un stil de viață cât mai “verde” nu este un moft. Suntem, așadar, hotărâți să oferim produse care sunt durabile, sigure și alternative sustenabile pentru ziua de azi, dar cel mai important, pentru ziua de mâine. Toate produsele noastre sunt destinate utilizării și reutilizării, de dimensiuni mari și mici, în fiecare zi, în interior sau în exterior.”, spun fondatorii Ekobo. De ce să alegi un nebulizator? În acest articol găsești toate argumentele noastre! ONA este vedeta difuzoarelor pentru aromaterapie. Este un nebulizator care combină cel mai bine eleganța cu eficiența reală în contextul utilizării aromaterapeutice. Este, de asemenea, ideal pentru mediul înconjurător, deoarece este fabricat din bambus și materiale biodegradabile 100%. Ona este realizat din materiale ecologice, cum ar fi fibra de bambus și lemn de stejar, recipientul său de sticlă a fost suflat manual și a fost supus unor verificări multiple în timpul fabricării sale pentru a asigura cea mai bună difuzie a uleiurilor esențiale. Nebulizatorul poate acoperi suprafețe de până la 100 m², capacul său orientabil îți permite să selectezi direcția care îți convine cel mai bine. Acest dispozitiv puternic poate difuza micro-picături foarte fine care vor rămâne suspendate în aer timp de câteva ore. De asemenea, are un regulator de putere de difuzie.

Conținut: Recipient de difuzie din sticlă suflată manual o duză difuzor rotativă o pompă de bază pentru carcasă din fibre de bambus și lemn un capac fabricat din fibră de bambus o adaptor electric și instrucțiuni de utilizare .

Caracteristici tehnice :Nebulizator de ulei esențial din lemn și sticlă suflată. Puterea de difuzie variabilă. Difuzor: H = 205 mm, D = 100 mm Alimentare: Rețea 100-240V 50/60 Hertz - STANDARD EC 

Comentarii (1)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.