Filtreaza dupa close

La reducere

Am gasit 494 produse.

Afisam1-12 din 494 produse

5-HTP, 30 capsule, Solgar

Pret normal 106,00 lei -5% Pret 100,70 lei

5- HTP (hidroxitriptofan) se utilizează pentru a atenua stresul și anxietatea, pentru a îmbunătăți starea de spirit, a atinge sațietatea și a spori concentrarea, fiind un precursor direct al serotoninei. 

Advanced Multibillion Dophilus 60cps, SOLGAR

Pret normal 201,00 lei -5% Pret 190,95 lei

Există aproximativ 500 de specii de bacterii care trăiesc în tracturile noastre digestive. Majoritatea acestora sunt bacterii „prietenoase”, ce au un efect mutual benefic pentru noi, gazdele. Bacteriile prietenoase se hrănesc cu fibre și, în acest proces, generează diferiți acizi organici ce pot modifica nivelul de aciditate al intestinelor, controlând astfel răspândirea bacteriilor patogene. Acestea produc de asemenea și anumite vitamine, ajutând la digestia alimentelor cum ar fi lactoza din produsele lactate. Este, prin urmare, deosebit de importantă asigurarea echilibrului bacteriilor intestinale, în favoarea culturilor „prietenoase”, ce se poate realiza printr-o dietă corespunzătoare (săracă în zaharuri) și suplimentare cu probiotice.

Apa de gura 250ml

Pret normal 54,00 lei -7% Pret 50,22 lei

Apa de gura Apiterra, cu 99% ingrediente de origine naturala, este efiecienta in prevenirea aparitiei cariilor, pastrarea igienei orale zilnice si improspatarea respiratiei.

Apa micelara 200ml

Pret normal 42,00 lei -10% Pret 37,80 lei

Apa micelara Apiterra, cu 99% ingrediente de origine naturala, are o formula blanda bogata in ingrediente naturale. Indeparteaza machiajul si impuritatile iar ingredientele active hidrateaza pielea si au efect calmant. Ofera o senzatie de confort, catiferare si prospetime.