Inspir! Sinergie uleiuri esențiale pure - 10 ml

169,00 lei
Fara TVA
Aromateria
  • 100% pur și natural. Fără substanțe sintetice, parfumuri
  • Testat GC/MS pe loturi pentru a asigura calitate, siguranță și eficiență
  • Angajament față de agricultură ecologică și comerț echitabil
Cantitate
In stoc
  Politica de securitate

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

  Politica de livrare

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

  Politica de returnare

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

Inspir! este o sinergie de uleiuri esențiale pure creată în așa fel încât să amelioreze simptomele cauzate de alergii, să susțină sănătatea sistemului respirator și a celui imunitar. Persoanele care se confruntă cu alergii au o mai mare nevoie de ajutor în întărirea organismului, astfel că uleiurile pe care Inspir! le are în compoziție sunt alese dintre cele care, pe lângă faptul că susțin sistemul respirator și ameliorează simptomele cauzate de alergii, întăresc și capacitatea de apărare a organismului. Ingrediente: Această sinergie conține doar uleiuri esențiale 100% pure, după cum urmează: Lavandin (Lavandula hybrida), Ravintsara (Cinnamomum camphora ct. 1,8 cineol), Saro (Cinnamosma fragrans), Plop balsam (Populus balsamifera), Ravensara (Ravensara aromatica), Mușețel roman (Chamaemelum nobile), Niaouli (Melaleuca quinquenervia ct. 1,8 cineol). Lavandin este un ulei esențial cu puternice efecte antiinflamatorii asupra întregului organism, stimulatoare pentru sistemul imunitar, echilibrante pentru sistemul nervos și antispasmodice pentru sistemul respirator.

Uleiul esențial de ravintsara este unul dintre cele mai prețioase pentru sistemul respirator, fiind foarte des folosit pentru tratarea pe termen lung a alergiilor cronice. Este, de asemenea imunostimulant și de nelipsit în perioadele cu viroze și răceli; având efect decongestiv și antiinflamator, curăță foarte bine sinusurile.

Saro este un alt ulei esențial care întărește întregul organism, în principal sistemele imunitar și respirator. Are puternice efecte antiinfecțioase, antiinflamatorii și decongestive.

Uleiul esențial de plop balsam cu-ale lui note rășinoase și balsamice are efecte benefice în special asupra sinusurilor. Ravensara reduce reacțiile alergice, întărește capacitatea de apărare a organismului, având efecte tonice și fortifiante asupra acestuia.

Mușețelul roman este excelent în reducerea stresului, a depresiei și anxietății și în promovarea unui somn liniștit. Poate, de asemenea, să amelioreze durerile de cap, să calmeze iritațiile nazale și simptomele date de alergii.

Niaoli este cunoscut pentru felul în care sprijină sistemul respirator, mai ales în perioadele în care alergiile la polen creează neplăceri. Este folosit pentru alergii respiratorii, este imunostimulant, decongestiv pentru sinusuri și plămâni, antitusiv, antibacterian, antiviral și antifungic.

Fizic: Una dintre calitățile sinergiei Inspir! este faptul că are o puternică acțiune antiinfecțioasă și de susținere a sistemului imunitar. Astfel că poate fi excelentă și pentru cei care își doresc un ulei care să le întărească imunitatea în perioadele cu viroze respiratorii. Însă Inspir! este cu adevărat prețios pentru cei care se confruntă cu simptomele cauzate de alergii respiratorii. Are un puternic efect antiinflamator și va ameliora considerabil aceste simptome.

Psihic și emoțional Inspir! deschide pieptul ajutându-te să inspiri profund și are în același timp un efect calmant. Pe măsură ce inspiri calm și profund se curăță și mintea, dispare anxietatea și își face loc o senzație de confort, control și putere. Pe lângă efectele de echilibrare și calmare, Inspir! are și proprietăți tonice și fortifiante asupra sistemului nervos. Clasificările de mai jos ilustrează efectele sinergiei asupra corpului, atât fizice cât și psihologice. Cifra cea mai mică reprezintă efectul cel mai puternic, iar cea mai mare cel mai slab. Uleiurile esențiale vor avea mereu efecte asupra întregului corp. Luând în considerare aceste clasificări, sinergia poate avea multiple întrebuințări și poate să aducă o mare varietate de beneficii organismului.

Efecte fizice: Imunitate/infecții 1

Osteo-articular/muscular 2

Respirator 3

Piele 4

Neurologic 5

Circulator/limfatic 6

Digestiv 7

Reproductiv 8

Urinar 9

Efecte psihologice Echilibrator: oferă stabilitate, împăcare 1

Calmant: are un efect liniștitor 2

Energizant: are un efect tonic și oferă bună-dispoziție 3

Meditativ: contemplativ, încurajează starea de reflecție 4

Senzual/Senzitiv: desfață simțurile 5

Compoziție chimică și posibile contraindicații: Principalii compuși chimici (care se regăsesc în mod natural în compoziția uleiurilor esențiale) ai acestei sinergii sunt: 1,8 cineol (într-o proporție suficient de mică încât să fie sigur si pentru copii), linalol, acetat de linalil. Inspir! este o sinergie de uleiuri esențiale cu acțiune eficientă și blândă în același timp, potrivită pentru oricine, atât timp cât sunt respectate regulile generale de siguranță în aromaterapie. În cazul aplicării topice, pentru Inspir! recomandăm o diluție între 0,5% și 2% în funcție de destinatar. Poate fi difuzat inclusiv pentru copii, iar în ceea ce privește aplicarea topică la cei mici, asigurați-vă că respectați regulile de siguranță și nu depășiți concentrația de 1%. Nu uitați că aromaterapia este extrem de subiectivă, fiecare persoană e unică și orice reacție poate să apară. În cazul în care apare vreun disconfort la inhalare sau aplicare topică, opriți folosirea. Produs destinat inhalării prin diferite metode și aplicării topice. Nu aplicați nediluat pe piele.

Comentarii (1)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.