Filtreaza dupa close

Afiseaza

Afiseaza

Categorii

Categorii

Pret

Pret

  • 17,00 lei - 41,00 lei

Marca

Marca

Am gasit 12 produse.

Afisam1-12 din 12 produse

Filtre active

Sirop bio de rodie, 0.5l VOELKEL

Pret 39,90 lei

Cu acest sirop bio delicios, din rodie, obțineți cca 4 litri de limonadă de cea mai bună calitate: puterea de îndulcire și aromatizare este pentru o cantitate de 7 ori mai mare de apă cu gheață sau apă minerală. Cu acest sirop în casă, aveți acces instant la o băutură răcoritoare, aromatizată și gustoasă, pentru răsfățul propriu sau al oricărui invitat.

Sirop bio din flori de soc, 0,5l VOELKEL

Pret 32,30 lei

Cu acest sirop bio delicios, din flori de soc, obțineți cca 4 litri de limonadă de cea mai bună calitate: puterea de îndulcire și aromatizare este pentru o cantitate de 7 ori mai mare de apă cu gheață sau apă minerală. Cu acest sirop în casă, aveți acces instant la o băutură răcoritoare, aromatizată și gustoasă, pentru răsfățul propriu sau al oricărui invitat.

SIROP BIO DE LIMETE 1:7, 0,5L VOELKEL

Pret 32,10 lei

Cu acest sirop bio delicios, din limette, obțineți cca 4 litri de limonadă de cea mai bună calitate: puterea de îndulcire și aromatizare este pentru o cantitate de 7 ori mai mare de apă cu gheață sau apă minerală. Cu acest sirop în casă, aveți acces instant la o băutură răcoritoare, aromatizată și gustoasă, pentru răsfățul propriu sau al oricărui invitat.