CannaCell Botanical Skin Care Get Started Kit

108,90 lei
Fara TVA

5 produse esențiale pentru ritualul zilnic de îngrijire a tenului cu celule stem din cânepă. Pentru toate tipurile de ten.

Cantitate
Stoc epuizat
  Politica de securitate

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

  Politica de livrare

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

  Politica de returnare

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

Avantaje

• Antioxidantii din complexul de celule stem din canepa, CannaCell®, ajuta la combaterea efectelor radicalilor liberi si a poluarii si la incetinirea procesului de imbatranire prematura
• Contine ingrediente vegane, non-GMO, din culturi organice si respecta principiile de Fair Trade5 produse esențiale pentru ritualul zilnic de îngrijire a tenului cu celule stem din cânepă. Pentru toate tipurile de ten.

Efecte si beneficii

Pachet ideal pentru calatorii, ajunge pentru o durata de aproximativ 2 saptamani.
Complexul cu celule stem CannaCell® impreuna cu uleiul organic din seminte de canepa, in combinatie cu uleiuri esentiale pure, ofera pielii un aspect proaspat, catifelat, ferm si radiant.

Compozitie

Compoziție per 1 kit:
CannaCell® X.Foliate Scrub 24ml
CannaCell® Hydrating Toner 30ml
CannaCell® D.Tox Mask 15ml
CannaCell® Happy Day Cream 12ml
CannaCell® Dreamy Night Cream 12ml

Mod de administrare

• X.Foliate Scrub Se aplică pe pielea umedă a tenului și a gâtului și se masează folosind mișcări circulare, delicate, apoi se clătește cu apă rece din abundență. A se evita zona ochilor și a buzelor. • Hydrating Toner După curățarea tenului, se pulverizează o cantitate mică pe față și gât, evitând zona ochilor, pentru o mai bună hidratare a pielii. Se poate utiliza atât ziua, cât şi seara pentru o senzaţie de reîmprospătare. A se agita bine înainte de utilizare. • D.Tox Mask Se aplică uniform pe tenul curat, umed sau uscat. Se lasă să acționeze timp de 10-20 de minute, apoi se îndepărtează delicat cu apă. • Happy Day Cream A se utiliza în fiecare dimineață, pe ten și gât, curățate în prealabil. • Dreamy Night Cream A se utiliza în fiecare seară, pe ten și gât, curățate în prealabil.

Comentarii (1)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.