Dezvoltare personala, iubire de sine si manifestare, 1 la 1, cu Andreea Ionita

650,00 lei
Fara TVA

Ai 6 motive sa cumperi aceasta experienta:

  •   Termen de valabilitate 12 luni
  •   Banii inapoi garantat timp de 30 de zile
  •   Poti schimba gratuit experienta timp de 90 de zile
  •   Nu ai costuri ascunse
  •   Ai o experienta de shopping la superlativ
  •   Voucher electronic personalizabil cu mesajul tau
Tip experienta
Cantitate
In stoc
  Politica de securitate

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

  Politica de livrare

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

  Politica de returnare

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

Un cadou minunat pentru sora, mama sau cea mai buna prietena ar fi o sedinta privata de dezvoltare personala prin manifestare, care sa le ajute sa elimine blocajele emotionale si sa isi manifeste iubirea de sine. Aceasta experienta le va oferi oportunitatea de a se descoperi, de a se elibera de limitarile interioare si de a se conecta cu propriul potential.

Specialistul Andreea Ionita le va sustine sa isi exploreze sentimentele, gandurile si credintele limitative si sa descopere resursele interioare pentru a le depasi. Astfel, vor avea sansa sa isi dezvolte o mai buna intelegere de sine, sa isi intareasca increderea si sa isi dezvolte o atitudine pozitiva fata de propria persoana. Va fi o experienta unica si valoroasa care le va aduce multa bucurie si echilibru interior.

Andreea Ionita este fondatoarea propriei comunitati, instructor/trainer de ThetaHealing® Baza, Avansati, Dig Deeper, Manifestare si Abundenta, Tu si Creatorul. A certificat international peste 300 de terapeuti ThetaHealing® pana acum. In sesiunile private a lucrat pana acum cu aproape 5000 de clienti.

“ThetaHealing® mi-a schimbat efectiv viata, conecatandu-ma cu darurile mele divine si misiunea in viata. M-a ghidat sa sustin comunitatea mea sa se vindece, sa se elibereze si sa manifeste lucruri miraculoase. Misiunea mea este sa te ghidez si pe tine catre Creator, iar Theta este una dintre cai.”

Andreea este si antreprenor, organizator de retreaturi exotice, speaker motivational, psiholog in formare, Instructor YOGA atestat de catre Yoga Alliance, coach international in formare Tony Robbins, consilier in dezvoltare personala, terapeut EFT eliberare emotionala, Terapeut Matrix Reimprinting, facilitator Meditatii Active OSHO, facilitator transe de relaxare Metoda Silva si metoda Hopponopono. Nu in ultimul rand Andreea este om ca si tine si vesnic student curios de miracolele vietii.

Alege tipul de experienta:

Redescoperirea sinelui - sedinta privata de 50 min/1 pers

Aceasta experienta va aduce schimbari radicale si profunde in starea ta de bine prin eliberarea de credinte limitative, curatari energetice si conectarea cu Sinele tau divin dornic de vindecare si cunoastere.

Tehnica de Theta Healing® este o terapie revolutionara si rapida care are rezultate incredibile uneori chiar din prima sedinta. Construita din propriile nevoie de vindecare de catre Vianna Stibal ,a atins milioane de vieti pentru ca spre deosebire de terapiile clasice, aceasta merge direct la radacina ce da nastere situatilor din viata noastra si modifica “convingerea toxica” mai precis aceasta tehnica scoate la suprafata credintele limitative ce se manifesta in viata noastra, fricile ce ne conduc viata si pun lumina pe factorii decisivi in ceea ce noi ajungem ulterior sa experimentam. Mai precis tot ceea ce atragem, manifestam si experimentam are o baza ce poate fi explorata prin ThetaHealing. Te asteapta o calatorie magica de redescoperire interioara, de renastere si celebrare a Sinelui!

Recuperarea energiei, dupa divort - sedinta privata de 50 min/1 pers

Mai ales cand vine vorba de relatii de orice fel, taierea lantului energetic nebenefic si recuperarea fragmentelor de suflet pierdute, poate ajuta la ruperea atasamentelor energetice create si te poate ajuta sa mergi mai departe pentru a primi noi oportunitati in viata ta.

“Taierea cablului sau divortul energetic” te poate ajuta sa iti recuperezi energia, sa simti un sentiment de pace, te poate ajuta sa inchei capitole dureroase din viata ta si sa atragi noi oportunitati divine.

Iubirea de sine si iubirea pentru partenerul de viata - sedinta privata de 50 min/1 pers

Vrei sa iti traiesti viata in iubire? Iubire de sine, iubire de viata, iubire de oameni, iubire de partenerul potrivit pentru tine?

Viata este mai frumoasa cand este impartasita cu cineva compatibil divin si “construit” de Dumnezeu pentru sufletul tau, care imparte viziuni spirituale comune cu tine.

Indiferent in ce stadiu te afli acum, solitudine sau intr-un parteneriat, sesiunile de Theta Healing pot aduce claritate prin descoperirea bazelor din care functionezi in relatii.

Andreea recomanda ca aceasta sedinta sa aiba loc dupa SEDINTA PRIVATA CU DIVORTUL ENERGETIC. Acestea 2 se pot cupla si in aceeasi sedinta, insa recomanda sa acorzi atentie fiecarui capitol in parte.

Misiune de viata si vocatie - sedinta privata de 50 min/1 pers

Peste 95% din populatia lumii nu este in alingment cu visul sau, cu misiunea sa, iar acest lucru de multe ori se transforma intr-o criza de viata.

Andreea a conceput aceasta sesiune pentru a aduce mai multa pace in sufletul tau si a te asista in acest proces al cautarii de sine. Daca te-ai intrebat cine esti si de ce esti aici, s-ar putea ca in aceasta sesiune sa iti gasesti ceva raspunsuri.

Prin exercitii de eliberare de credinte limitative, exercitii de business coaching, NLP, meditatie, terapie, rugaciuni, gasesti resursele sa activezi aceasta flacara interioara a misiunii de viata!

Iti recomandam sa citesti articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experienta pentru cei dragi.

Detaliile experientei:

  • Experientele se pot desfasura online sau in locatia Andreei Ionita, in Bucuresti
  • Fiecare sedinta are o durata de 50 min
  • Experienta este disponibila in 4 variante. Asigura-te ca selectezi pachetul corect la achizitionarea ei
  • Experienta pentru o persoana

Important de stiut:

  • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)
  • Voucherul este valabil 12 luni
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.