Traieste o experinta epica la 1200m altitudine in primul glamping resort din Romania pe culoarul Rucar-Bran

1.909,00 lei
Fara TVA

Ai 6 motive sa cumperi aceasta experienta:

  • Nu ai costuri ascunse
  • Termen de valabilitate 12 luni
  • Ai o experienta de shopping la superlativ
  • Poti schimba gratuit experienta timp de 90 de zile
  • Banii inapoi garantat timp de 30 de zile
  • Voucher electronic gratuit si personalizabil
Alege pachetul dorit
Cantitate
In stoc
  Politica de securitate

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

  Politica de livrare

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

  Politica de returnare

(editați cu modulul Reasigurarea clientilor)

Ne dorim să te bucuri de cea mai frumoasă experiență sub cerul Carpațior, de aceea te invitam să îți petreci cele mai frumoase zile de concediu în unul dintre cele 12 corturi de lux, dotate cu cele mai bune condiții, ce îți vor încânta privirea cu panorama spectaculoasă a Pietrei Craiului. Bine ai venit într-un loc de poveste, pentru zile de neuitat, alături de toți cei dragi ție! Bine ai venit la Ursa Mica Glamping Resort!

Atunci când soarele blând ce veghează culoarul Rucăr-Bran este sus pe cer, confortul din cortul tău te invită la o porție de odihnă numai bună, după o zi plină de aventuri între Bucegi și Piatra Craiului. Fiecare cort măsoară 3 m înățime, fiind amplasat pe o platformă sigură din lemn, astfel încât nici nu trebuie să îți faci griji pentru un eventual contact direct cu solul.

Când somnul odihnitor specific zonelor de munte a luat sfârșit, te bucuri de momentele magice al dimineților tale la Ursa Mică Glamping Resort chiar de pe micuța terasă a cortului. Aici îți poți bea în tihnă cafeaua, admirând poalele munților din jur, ale căror povești circulă și acum prin cei care poposesc pe aceste meleaguri de vis.

Materialul din bumbac special al cortului permite aerului să circule fără probleme în interior, iar paturile încăpătoare și soba ce aduce aminte de casa bunicii se integrează perfect în acest spațiu, pe cât de rustic, pe atât de confortabil, ideal pentru întâlnirea ta cu sălbăticia din jur.

În fiecare cort sunt sobe și paturi cu saltea premium din spumă poliuretanică, iar lenjeriile de pat sunt confecționate din satin și bumbac. Prosoapele și halatele te așteaptă cuminți la locul lor, fiind igienizate și curățate în prealabil într-o curățătorie profesională.

Ne gândim să îți fie cât mai bine aici, pentru a petrece alături de cei dragi clipe unice în inima munților. De aceea, fiecare dintre cele 12 corturi de la Ursa Mică Glamping Resort este dotat cu senzor de monoxid de carbon și stingător antiincendiu. Toate corturile au nume de stele si constelatii ca tu sa visezi si sa intri intr-un loc magic odata ce ai poposit la noi.

Ce activități poți face?

  • Situat la mare altitudine, in muntii Carpati, între masivele Piatra Craiului și Bucegi, resortul se află la 1200m și îți oferă un peisaj impresionant 360 de grade. Pe Instagram va arăta la fel de spectaculos, fără niciun efort. Ursa Mică Glamping Resort poate fi în același timp o bază de plecare pentru plimbări de o zi. Descoperă toată zona cu piciorul, pe bicicletă, cu schiurile, după chef, energie, sezon sau curiozitate. Spectacolul naturii rulează permanent: poți opta oricând pentru o leneveală monumentală la aer tare de munte – pe platformă, la saună sau într-un ciubăr cu apă fierbinte.
  • Ai mereu la dispoziție indicațiile staff-ului nostru despre obiectivele din Muntenia si Transilvania, Cheile Zărneștiului, Castelul Bran, Peștera Dâmbovicioara, Cheile Dâmbovicioarei, Peștera Valea Cetății Râșnov, Cetatea Râșnov, Cheile Râșnoavei, Dino Parc, Peștera Liliecilor și întreg Parcul Național Piatra Craiului, Parcul Național Bucegi, satele tradițiionale românești Ciocanu, Șirnea, Peștera, Măgura; Poiana Brașov, Rezervația de urși de la Zărnești, Mânăstirea Nămăiești, Mânăstirea Rupestra Sinca Veche, Transeele din Primul Razboi Mondial.
  • Orice vrei să faci – trasee montane, hiking trekking prin chei sau peșteri, hiking in Piatra Craiului și Bucegi, rute de mountain-bike, alpinism și tot felul de cățărări sau ski, ski touring (cross-country) – suntem aici să te asistăm.
  • Lasă-te purtat pe poteci bătătorite, la pas, pe bicicletă sau cu schiurile, pentru că acest loc de vis include variante de distracție ce par să nu se mai termine. Aerul tare al naturii de pe aceste plaiuri îți face poftă de mișcare, alături de toți cei dragi cu care împarți momente frumoase în vacanță?
  • Tot ce trebuie să faci este să ceri mai multe indicații staff-ului nostru, privind cele mai interesante activități în zona Rucăr-Bran, dar și în alte zone din imediata apropiere: Cheile Zărneștiului, Cetatea Râșnov, Castelul Bran, Peștera Dâmbovicioara, Peștera Liliecilor, Dino Parc, rezervația de urși de la Zărnești și multe alte surprize la doar o aruncătură de băț.
  • Ghizii noștri montani atestati se pot alătura grupului tău, pentru un plus de siguranță pe drumurile voastre din împrejurimi, dar și pentru a vă povești în detaliu minunățiile pe care le puteți vedea în stânga și în dreapta, pe măsură ce avansați spre inima sălbăticiei.
  • Muntele îți este casă pentru această vacanță de vis la Ursa Mică Glamping Resort, așadar, nu uita să iei cu tine echipamentele sportive de trekking și drumeții montante, pentru că o sumedenie de trasee prin Bucegi și Piatra Craiului așteaptă să fi cucerite.
  • Prinde-te în jocului de la Focul lui Sâmedru, savurează preparate mai proaspete că nicăieri în altă parte, descoperă misterele din Peștera Ulucele și pe întreg parcursul acestei aventuri, ține aproape de tine camera foto, pentru amintiri de vacanță așa cum toate trebuie să fie.
  • Dacă ești o persoană matinală, bucură-te de răcoarea dimineților la munte pe un mountain bike sau un e-bike din gama mid-high, pe care îl poți închiria rapid de la noi. Bicicletele sunt disponibile în dimensiuni pentru mai toate înălțimile.
  • Rezerva-ti experienta E-bike sau mountain-bike, trekking sau hiking direct pe site-ul nostru, pe pagina de Rezervari, odata cu cortul ales.

Glamping-ul pe timp de noapte:

  • Spectacolul nopții începe la Ursa Mică Glamping Resort, odată cu lăsarea întunericului. Te așteptăm într-un cadru feeric, datorită faptului că aici este zero poluare luminoasă.
  • Cu alte cuvinte, noaptea totală ce învăluie colțul nostru de Rai lasă loc unui spectacol cum rar ți-a fost dat să vezi. In noptile senine sau in cele cu evenimente cosmice ( ex: Perseidele) poti observa cu ochiul liber stelele intr-un spectacol magnific.  Ia cu tine si  telescopul, pentru că de pe terasa cochetă a cortului tău, stelele și galaxiile se văd 4K.
  • Mai să le prinzi în mână, atât de clar se vad toate stelele, atunci când nicio lumină de la sol nu periclitează acest spectacol nocturn. Ar fi și păcat să te retragi prea devreme la somn, când întregul Univers pare să poposească la doar câțiva metri de tine, noapte de noapte.
  • Când în întunericul din jur se aude doar murmurul pădurii și vantul care adie lin, cu vești și povești dinspre Bucegi spre Piatra Craiului, corturile noastre prin viață în lumina blândă a candelabrelor cu lumini electrice, pentru o atmosferă mai mult decât primitoare. De asemenea, corturile mai sunt luminate și cu lanternele pe care le oferim la check-in oaspeților noștri.
  •  În restaurant, se află o zonă special destinată încărcării la priză sau la stație a telefoanelor, laptopurilor sau oricărui alt device, pentru a putea rămâne conectat la lumea de mai departe de porțile resortului nostru, așa cum îți dorești.
  •  Așadar, te așteaptă nopți de basm cu povești spuse sub lună plină și peisaje luminate doar de stelele de pe cer. Dacă vrei să te bucuri de toate aceste experiențe unice, rezervă acum un loc la noi pentru vacanța ta!

Lucruri fascinante:

  • Brânza în coajă de brad – arborele sacru al românilor, prezent în peisajele noastre, la nunți, ars în flăcări uriașe la focuri de festival, și, de ce nu, gata preparat să dea gust brânzeturilor.
  • Fii cu ochii în patru după garofița Pietrei Craiului, zisă și Dianthus Callizonus, floarea din butoniera Craiului. E siclam, e rară și o poți vedea numai și numai aici. Fotografiaz-o și nu o culege, te rugăm. Las-o în mediul ei natural, s-o poată vedea și alții.
  • Dacă ai și mai mult noroc poți vedea râși, capre negre sau fluturi absolut senzaționali. Nu se știe niciodată.

Restaurantul:

  • La Ursa Mică Glamping Resort mănânci bine și pe îndestulate, pentru că noi gătim cu multă dragoste pentru musafirii care ne trec pragul, ca și cum i-am avea la masă pe toți cei ai noștri dragi din familie. Potecile de munte pe care umbli cât e soarele sus pe cer, obiectivele istorice de pe culoarul Rucăr-Bran și activitățile de familie merită un festin pantagruelic, în aerul tare de munte al Carpaților. Așadar, Poftiți la masă!
  •  Simplitate în bucatele pe care le plămădim cu drag, pentru oamenii și locurile din zonă, pentru natura aceasta minunată și pentru toate bogățiile pe care ni le oferă. Acesta este crezul nostru, și de aceea gătim gustos dar cât se poate de simplu, cu ingrediente așa cum ne-au învățat pe noi străbunii. Multe dintre acestea provin din zonă, proaspete, direct de la fermă sau de la stâna, aparținând unor producători autorizați.
  •  Lasă-te surprins de creativitatea bucătarilor noștri și bucură-te în fiecare zi de noi și noi bucate alese. Meniul este fix și îți este servit de către echipa Ursa Mică Glamping Resort, iar cele 3 mese cu specific românesc ale zilei nici că se repetă de la o zi la alta.
  • Așa ne place nouă să ne întâmpinăm oaspeții la masă: cu ingrediente proaspete din inima munților și băuturi alese cu grijă, numai bune să fie pe masă la festin, atunci când foamea se înalță mai sus decât toate culmile văzute cu ochiul liber în zare.
  • Restaurantul nostru are 48 de locuri, iar vegetarienii sunt primiti cu drag (puși la loc de cinste )la mesele zilnice pe care le oferim, dimineața, la prânz și seara. Tu doar anunță-ne din timp, odata cu rezervarea, că nu consumi carne sau alte produse, iar noi te așteptăm cu bucate alese, pe măsura așteptărilor tale.
  • Restaurantul nostru detine 12 mese, cate una pentru fiecare cort, deci masa ta este mereu rezervata pentru tine. Si da, si mesele, ca si corturile au nume de stele si de constelatii.

Dacă te-am convins, alege dintre următoarele pachete, pe cel mai potrivit ție:

  • Pachet Glamping Premium pentru 2 nopti pensiune completa de J-D acces la ciubar, sauna

  • Pachet Glamping Premium pentru 2 nopti pensiune completa de L-M acces la ciubar, sauna

  • Pachet Glamping Premium pentru 2 nopti pensiune completa COPIL 3-7 ANI

  • Pachet Glamping Premium pentru 2 nopti pensiune completa COPIL 7-14 ani 

Iti recomandam sa citesti articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experienta pentru cei dragi.

Detaliile experientei

  • Locatie: pe culoarul Rucar-Bran, la granita dintre Muntenia si Transilvania, la 20 minute de castelul Bran sau Pestera Dambovicioara, la 45 minute de Brasov si Poiana Brasov
  • Capacitatea de cazare maximă este de 48 de persoane
  • Terasa
  • Loc de joaca pentru copii
  • Restaurant
  • Baie
  • Biciclete
  • Sauna si Ciubar
  • Pretul afisat este pe noapte pentru 2 persoane
  • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou
  • Experienta este pentru 2 persoane
  • VOUCHER VALABIL PANA LA FINALUL LUNII OCTOMBRIE

Important de știut:

  • Intrarea în incinta complexului Ursa Mica Glamping Resort se face doar cu acordul personalului complexului
  • Experienta este pentru 2 persoane
  • Se poate inchiria pentru minimum 2 nopti
  • Preturi valabile pentru sezonul 2021
  • VOUCHER VALABIL PANA LA FINALUL LUNII OCTOMBRIE
  • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)
Comentarii (1)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.